مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک سرطان
علمی
بزرگنمايي:
سپاهان نیوز - محققان فرانسوی از افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف غذاهای پردازش شده خبر دادند.
فایولت و همکاران به ارزیابی مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک ابتلا به سرطان پرداختند.
در این مطالعه 104980 نفر با متوسط سن 42سال شرکت کردند. میزان غذای مصرفی در طی 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفته و از 3300نوع غذا استفاده شد.
مطابق با نتایج حاصله، مصرف غذاهای پردازش شده با ریسک بالای سرطان همراه است. این نتایج از نظر محتوای مواد غذایی مانند لیپید، سدیم و کربوهیدرات تعدیل شد.
افزایش مصرف 10 درصدی غذاهای پردازش شده با افزایش بیش از 10 درصد در ریسک سرطان های مختلف و مخصوصا سرطان پستان همراه است.
مطالعات بیشتر برای تعین اثر دقیق ویژگی های متعدد غذاهای پردازش شده (مانند ترکیبات مواد غذایی، افزودنی ها و آلودگی های نئو فرم) با افزایش ریسک سرطان نیاز است.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/23998/