پایگاه خبری تحلیلی پیام سپاهان

آخرين مطالب

نیتریت سدیم گوشت‌های فرآوری شده، عامل ابتلا به سرطان سینه است علمي

نیتریت سدیم گوشت‌های فرآوری شده، عامل ابتلا به سرطان سینه است

  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که نیتریت سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری شده نظیر سوسیس و کالباس عاملی برای افزایش ابتلا به سرطان سینه است.
به گزارش ایسنا-منطقه اصفهان و به نقل از نچرال نیوز، نتایج تحلیل 15 مطالعه انجام شده که اخیرا در مجله بین‌المللی سرطان منتشر شده است، تایید می‌کند که خوردن گوشت فرآوری شده با افزایش 9 درصدی خطر ابتلا به این نوع سرطان همراه است.
در این تحقیق ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه نیز بررسی شد، بر اساس این تحقیق، افزایش خطر ابتلا به سرطان به دلیل داشتن محتوای نیتریت و نیترات بالا به گوشت‌های فرآوری شده است.
دکتر ماریانا استرن، نویسنده اصلی این پژوهش از دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در رابطه با این تحقیق می‌گوید: "خطر ابتلا به سرطان سینه در رژیم‌های غذایی مملو از گوشت‌های فرآوری شده وجود دارد."
مشکل گوشت‌های فرآوری چیست؟
نیترات و نیتریت سدیم به عنوان نگهدارنده به سوسیس و کالباس اضافه می‌شود تا مانع رشد باکتری‌های خطرناکی مانند کلستریدیوم بوتولینوم شود. همچنین این مواد با ترکیب شدن با میوگلوبولین و هموگلوبولین گوشت، باعث ایجاد رنگ مطلوب صورتی رنگ در گوشت شده که به آن حالتی جذاب و تازه می‌بخشد. به طور طبیعی گوشتی با این مدت نگهداری نمی‌تواند چنین رنگی داشته باشد، به‌علاوه شروع فساد را در گوشت به تاخیر می‌اندازد و باعث حفظ عطر و طعم ادویه‌های آن می‌شود.
 نیترات و نیتریت، مواد سرطان‌زایی هستند که وجود آنها در مواد غذایی تهدید کننده سلامت انسان‌ها است. مطالعات بسیاری اثر سرطان‌زایی ترکیبات حاصل از نیترات و نیتریت را در حیوانات آزمایشگاهی و حتی انسان‌ها به اثبات رسانده است. به مرور با مشخص شدن اثرات جانبی خطرناک این نگهدارنده سازمان غذا و داروی آمریکا در مصرف این نگهدارنده تجدید نظر کرده است، قوانین را تغییر داده و میزان مصرف مجاز را کاهش داد.
اگرچه بدن ما به طور طبیعی این مواد شیمیایی را نیاز دارد و در مقادیر متفاوت در برخی سبزیجات خاص وجود دارد، اما مشکل در هنگام ترکیب این مواد با اسیدهای آمینه است. از آنجایی که گوشت فرآوری شده دارای پروتئین بسیاری است و به همین دلیل یک منبع آمینو اسید است، اضافه کردن نیترات و نیتریت به آنها و سپس قرار دادن آنها در معرض حرارت، محیط مناسب برای تولید نیتروزامین های خطرناک را فراهم می کند که عامل سرطان قوی است.
مایک آدامز در سال 2004 هشدار داد که گوشت فرآوری شده باعث سرطان کولورکتال، تومورهای مغزی و لوسمی می‌شود و در سال 2005، هشدار داد که خطر ابتلا به سرطان پانکراس را 67 درصد افزایش می‌دهد. در سال 2015، سازمان بهداشت جهانی، گوشت فرآوری شده را به عنوان گروه نخست مواد سرطان زا طبقه بندی کرد.
انتهای پیام




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طراحی پرینتر سه بعدی که روند تحقیقات سرطان را سرعت می‌بخشد

درمان زخم‌های دیابتی با کمک "لارومگس" استریل

"گلکسی S10" با نمایشگر Infinity-O و حسگر اثر انگشت در راه است

100 دانشگاه در بخش نمایشگاهی جشنواره ملی حرکت ثبت نام کردند

تولید مکمل‌های دامی که غذای انسان را سالم‌تر می‌کند

ارتباط بین سواد بهداشتی والدین و ساعات خواب فرزندان

جهاد دانشگاهی در آموزش و پژوهش، مأموریت و تخصص دارد

120 کشور دنیا از فناوری اینترنت اشیاء استفاده می‌کنند

پردازش آنلاین عامل موفقیت شهر هوشمند است

ارائه اطلاعات علمی در کتاب "بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی"

پرهیز از موازی‌کاری در مدیریت بحران

کاربردهای استفاده از سیستم هایترا

15 ایستگاه رادیویی در اورژانس استان اصفهان فعال است

دومین کنفرانس بین‌المللی آموزش و پرورش تطبیقی برگزار می‌شود

لزوم حرکت به سمت تحلیل "مه‌داده" در مدیریت کلان‌شهرها

حمایت نکردن از تولید ملی خیانت است

آغاز بیست و چهارمین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

کسب رتبه برتر کشوری توسط شرک دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اصفهان

برخی از نظریه های پرستاری سرطان با فرهنگ ما سازگار نیست

حمایت گسترده دانشگاه هنر اصفهان از نخبگان/تأسیس "انجمن دانش‌آموختگان" در دستور کار

برگزاری کلینیک صنعت در حاشیه کنگره آب و فاضلاب

راه برون رفت از تحریم در گروه همکاری دانشگاه با صنعت

فعالیت‌های تحقیقاتی دانشگاه برای حل مشکلات کشور آغاز شده است

نقش کلیدی انجمن‌های علمی دانشگاه در رفع چالش‌های جامعه

ارائه روش نوین در بهبود جریان مصرف برق

گوشی جدید نوکیا با دوربین پنجگانه در راه است/ عرضه وان پلاس با رنگ بنفش

بوئین میاندشت زیستگاه امن سیاه گوش در استان اصفهان است

کاهش سوزش سردل به کمک عصاره پوست پرتقال

راه اندازی اتاق همکاری علمی ایران در سایر کشورها ضروری است

ابقای رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان

تبادلات علمی در دوستی پایدار بین ایران و کره تاثیر زیادی دارد

بررسی حقوق مصرف کننده در قانون مدنی ایران

کاهش ضایعات کشاورزی به کمک دستگاه جدید

هوشمندسازی همه خدمات امدادی در کلان شهرها اجتناب ناپذیر است

جشنواره ملی حرکت فرصتی برای آشنایی با ایده های جدید است

15 مرکز صنعتی در جشنواره ملی حرکت شرکت می کنند

سومین دوره "مسابقات ملی سرعت پهپادها" در اصفهان برگزار می‌شود

برگزاری مسابقات علمی زمینه ساز اعتماد جامعه به دانشگاه است

دانشگاه‌های اصفهان در میان برترین‌های جهان از نگاه یو.اس.نیوز

معرفی گوشی انعطاف‌پذیر سامسونگ/پرچمدار جدید وان‌پلاس از راه رسید

برنامه‌ریزی درسی پنهان و تربیت بهتر دانش‌آموزان

چهار دانشگاه اصفهان در جمع دانشگاه های برتر دنیا قرار گرفتند

نخستین آیفون مجهز به 5G تا دو سال دیگر

محققان کاشانی موفق به تولید بنزین با فناوری نانو شدند

دانشمندان یک گام به درمان "آندومتریوز" نزدیک شدند

مهلت ثبت نام در جشنواره ملی حرکت 20 آبان است

تولید فناوری ایرانی در صنعت شبکه‌های ارتباطی

ارتباط سالم در خانواده و راهکار مقابله با کودک آزاری

193 طرح به مرحله داوری جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی رسید

یک کارآفرین نباید از تنهایی شکست بترسد/ راه‌اندازی استارت آپ زمان و تعهد می‌خواهد