پیام سپاهان

آخرين مطالب

چرا انسان‌ها بال ندارند؛ اگر انسان بال داشت چه می‌شد؟ علمی

چرا انسان‌ها بال ندارند؛ اگر انسان بال داشت چه می‌شد؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - انسان‌ها حیواناتی هستند که دارای ستون فقرات هستند و این بدان معنی است که در گروهی به نام «مهره داران» جای می‌گیرند و در کنار آن‌ها طبقه‌بندی‌های دیگری مانند ماهی ها، دوزیستان (مانند قورباغه ها)، خزندگان، پرندگان و پستانداران وجود دارند. 
به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، انسان‌ها در سال‌های خیلی دور به شکل امروزی نبودند و در واقع از یک ماهی 500 میلیون ساله که دست، پا یا آرواره نداشته به وجود آمده ایم.
برخی از ماهی‌ها بعدتر و برای تطبیق با شرایط شروع به رشد دادن دست و پا کردند و در نهایت به انسان‌هایی که امروزه هستند تبدیل شدند.
این تغییرات بسیار آهسته طی میلیون‌ها سال برای همه حیوانات اتفاق می‌افتد، در فرآیندی که اکنون آن را تکامل می‌نامیم. هر عضوی از بدن انسان و هر حیوان دیگری به این ترتیب در طول میلیون‌ها سال تکامل یافته است.

پیام سپاهان

مدت‌ها پیش، برخی از ماهی‌ها استخوان‌هایی را در باله‌هایشان تکامل دادند که بعداً به انگشتان انسان تبدیل شدند. این الگوی داشتن جفت اندام (در مجموع چهار عضو) باعث شد که بدن مهره داران امروزی تشکیل شود.
همه مهره داران امروزی طرح بدن یکسانی دارند: دو دست، دو پا، یک سر با دو چشم، دو سوراخ بینی، یک دهان با دندان و غیره. با این حال، در طول فرآیند تکامل، برخی از حیوانات کاملاً از این طرح پیروی نکردند. بدن آن‌ها می‌بایست متفاوت باشد تا با سبک زندگی آن‌ها متناسب شود؛ چه برای شنا کردن و چه برای پرواز. اینگونه بود که بال‌ها به وجود آمدند.
چگونه حیوانات شروع به پرواز کردند بال‌های مهره داران پرنده، مانند پرندگان، به سادگی همان بازو‌های اصلاح شده‌ای هستند که به آن‌ها کمک می‌کند پرواز کنند. احتمالا نام پتروسور‌ها را شنیده‌اید؛ موجودات پرنده (گاهی بزرگ) که در آن زمان به عنوان دایناسور زندگی می‌کردند. پتروسور‌ها نیز به تدریج بال‌های خود را در طی سال‌های بسیار طولانی گسترش دادند. بال‌ها این موجودات ابتدا با رشد یک انگشت بلند ایجاد شد که با لایه نازکی از پوست به نام غشاء به بقیه بدنشان متصل می‌شد. یک گروه از دایناسور‌ها حدود 160 میلیون سال پیش به پرندگان تکامل یافتند.

پیام سپاهان

این اتفاق پس از آن رخ داد که دایناسور‌ها برای اولین بار پر‌هایی به دست آوردند تا در صورت لزوم بدن خود را خنک یا گرم نگه دارند. سپس، از یکی از والدین به دیگری، به آرامی بازو‌های جلویی بلندتری پیدا کردند تا در نهایت بال بسازند.
چرا انسان‌ها برای داشتن بال تکامل نیافته اند؟ حال بیایید ببینیم چرا انسان‌ها نمی‌توانند بال بسازند. همه موجودات زنده از جمله مهره داران دارای ژن هستند. این‌ها مانند کتابچه‌های آموزشی کوچکی هستند که در داخل بدن ما تعیین می‌کنند که چگونه رشد کنیم و بدنمان چه کار‌هایی می‌تواند انجام دهد. ما نمی‌توانیم کاری که ژن هایمان انجام می‌دهند را تغییر دهیم. به عنوان مثال، ژن‌های انسان تعیین می‌کنند که چشمان شما ممکن است سیاه، قهوه‌ای یا آبی باشد، اما شما نمی‌توانید این را کنترل کنید.

پیام سپاهان

همچنین ژن‌هایی به نام «ژن هاکس» داریم. این‌ها باعث می‌شوند که بدن ما با افزایش سن به روش خاصی رشد کند. به عنوان مثال، در حالی که به لطف خواهر و برادر خود قد بلندتر می‌شوید، ژن‌های هاکس مطمئن می‌شوند که انسان فقط به صورت دو دست و دو پا رشد می‌کند نه هشت پا مانند یک عنکبوت. در واقع، ژن‌های هاکس خود عنکبوت همان چیزی است که به آن هشت پا می‌دهند؛ بنابراین یکی از دلایل اصلی که انسان‌ها نمی‌توانند بال بسازند این است که ژن‌های ما فقط به ما اجازه رشد دست و پا را می‌دهند.
اگر بال داشتیم چه؟ به گزارش راز بقا؛ حتی اگر انسان‌ها بال داشته باشند، ما بلافاصله نمی‌توانستیم پرواز کنیم. برای پرواز، به اندازه بدن و نیز متابولیسم مناسب نیز نیاز داریم. متابولیسم توانایی بدن ما برای تولید انرژی از سوخت (مانند غذایی که می‌خوریم) است که به ما کمک می‌کند حرکت کنیم.
پرندگان متابولیسم بسیار بالاتری نسبت به ما دارند. قلب یک مرغ مگس خوار می‌تواند تا 1200 بار در دقیقه بزند، در حالی که قلب یک انسان ورزشکار ممکن است در بهترین حالت به 220 ضربه در دقیقه می‌رسد. این بدان معناست که مرغ مگس خوار می‌تواند بهتر و بیشتر از انسان انرژی بسوزاند.
پرندگان در حال پرواز همچنین استخوان‌های بسیار سبک‌تری دارند که به آن‌ها کمک می‌کند بهتر نفس بکشند، پر‌هایی دارند که به بلند کردن آن‌ها در هنگام پرواز کمک می‌کند و ریه‌های قدرتمندی که اکسیژن را در بدنشان پمپاژ می‌کند.
اگر انسان‌ها همه این‌ها را نداشته باشند، حتی اگر بال داشته باشد نمی‌تواند پرواز کند. دایناسور‌ها نیز تنها با کوچک‌تر و سبک‌تر کردن بدنشان در طول زمان به پرندگان تبدیل شدند.
در مورد اژد‌ها چطور؟

پیام سپاهان

در حالی که می‌دانیم اژدها‌ها واقعی نیستند، برخی از اژدها‌های خیالی بدنی نزدیک به مهره داران واقعی دارند. اژدهایانی مانند اسماگ در فیلم هابیت فقط بال و پا دارند. بنابراین، اگر اسماگ واقعی بود و تا زمانی که سبک باشد، متابولیسم بالایی داشته باشد و غشایی برای تشکیل بال‌هایش نیز داشته باشد می‌تواند پرواز کند.

پیام سپاهان

از سوی دیگر، اژد‌های خشم شب در فیلم «چگونه اژد‌های خود را آموزش دهید» دارای دست‌ها، پا‌ها و بال است. در زندگی واقعی، این مانند داشتن دو پا و دو جفت بازو است. اژد‌های «خشم شب» قوانین اساسی تکامل را زیر پا می‌گذارد، زیرا هیچ مهره داری تا کنون تکامل نیافته که این ترکیب از دست‌ها و پا‌ها را داشته باشد. حشرات می‌توانند، اما ستون فقرات ندارند، بنابراین مهره دار نیستند؛ بنابراین اگر اژد‌های «خشم شب» واقعی بود، دانشمندان ممکن بود که او را یک حشره خطاب کنند.
tags # انسان اولیه سایر اخبار

پیام سپاهان

مغز آلبرت انیشتین از مغز یک نئاندرتال کوچک‌تر بود!

پیام سپاهان

قدیمی‌ترین راز تاریخ فاش شد؛ اول مرغ بود یا تخم‌مرغ؟!

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/841617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان 38 سال فراغ و دوری خانواده شهید عباس رمضانی + تصاویر و جزئیات

بسکتبالیست های کردستانی در جایگاه سوم لیگ جوانان کشور ایستادند

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

تصاویر شگفت‌انگیز از جاری شدن سیل در اصفهان و خرم‌آباد + ویدئو

گوشی قدرتمند X100s در دنیای واقعی رؤیت شد؛ رونمایی نزدیک است

اپل تأیید کرد؛ استفاده از استورهای جایگزین در iPadOS به‌زودی برای اتحادیه اروپا در دسترس قرار می‌گیرد

انتشار آپدیت One UI 6.1 برای گلکسی S22 متوقف شد

جاده شهرضا ـ اصفهان غرق شد!

فیلم| علیه خزان شرافت و دروغ دموکراسی در صحن علنی پارلمان اصفهان

هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان رضوی

هزینهٔ حج امسال، 300 دلار کمتر است

گوشه‌هایی از طبیعت بهاری غرب استان اصفهان + فیلم و تصاویر

محدودیت‌های ترافیکی تشییع شهدا در روز شهادت امام جعفر صادق(ع) اعلام شد

وزش بادشدید و تند باد برای فردا در استان

فیلم جاری شدن سیل و آبگرفتگی در اصفهان و خرم‌آباد

حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور

آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه

دیدار زاگرس مهاباد با تیم حریف نیمه‌تمام ماند

طرز تهیه سوپ شیر؛ پرطرفدارترین پیش غذای مجلسی (فیلم)

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

نخستین گجت 6G با 20 برابر سرعت 5G تولید شد

مدیرعامل اپل: در مقابل شکایت دولت آمریکا ایستادگی می‌کنیم

شعری زیبا از عطار نیشابوری

سامسونگ مشکل جدید آیفون را به سخره گرفت

بلومبرگ تمام دستگاه‌هایی که احتمالاً هفته آینده توسط اپل معرفی می‌شود را فاش کرد

آینده سازان، پیروز فینال نخست لیگ دسته یک حرفه‌ای بسکتبال

آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان

هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد

میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد

پالایش نفت اصفهان به لیگ برتر فوتسال صعود کرد

تصادف خونین مینی‌بوس در شاهین‌شهر با 15 مصدوم

تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب مهمان مشهدی شد

خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست

تجمع مردم اصفهان در حمایت از طرح عفاف و حجاب

دره مرگ نمرده بود،خوابیده بود

گلکسی S21 بسیاری از قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ را ندارد

گوشی سونی اکسپریا 1 VI لو رفت؛ مشخصات دوربین، باتری و پردازنده اینجاست

آینده مبهم چشم‌انداز 2030 بن‌سلمان

تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد

استاندار همدان با همسر و فرزندان شهید شناسائی شده رنجنوش دیدار کرد

کهنسال‌ترین معلم ایران در مهاباد درگذشت

کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت + سوابق

رک بگویم از همه رنجیده‌ام

تبلت HTC با تراشه Unisoc و باتری 7,000mAh معرفی شد

تفاوت روسیه پوتین با شوروی در آستانه سقوط

صفر تا صد ماجرای درگیری لفظی بین هواداران سپاهان و پرسپولیس؛ پیرمرد حاشیه‌ساز عذرخواهی کرد!

ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد

تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب تیم مهمان مشهدی شد

پیکر 4 شهید دفاع مقدس در اصفهان تشییع می‌شود

کنگره عظیم حج تمتمع 1403 استان اصفهان