پیام سپاهان
بهره برداری از پروژه "مرکز داده ابر ششم طرح فهام کشور" در اصفهان
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 13:52:50
پیام سپاهان - مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان همزمان با سفر وزیر نیرو به این استان از بهره برداری از پروژه "مرکز داده ابر ششم طرح فهام کشور" خبرداد.
به گزارش ایسنا-منطقه اصفهان، حمید علاقمندان ظهر امروز (پنجشنبه) در جریان سفر وزیر و معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به اصفهان، اظهار کرد: با توجه به هدف کلان هوشمند سازی شبکه های توزیع برق و در راستای آن نصب کنتورهای هوشمند، استفاده از اطلاعات کنتورهای مذکور نیازمند زیرساخت کارا و پایدار جهت ذخیره سازی اطلاعات است، بنابراین از طرف شرکت توانیر، شرکت توزیع برق استان اصفهان به عنوان مرکز ابرششم فهام کشور انتخاب شد. 
وی افزود: با توجه به تکالیف قانونی و سیاست های کلان کشور مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت و توانمندی های شرکت های داخلی جهت پیشبرد پروژه ها و برنامه ها، سامانه MDM شرکت توزیع برق استان اصفهان طراحی و پیاده سازی شد. 
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان ادامه داد: این سامانه با هدف پوشش کنتورهای هشت شرکت توزیع برق کشور پیش بینی شده است که در فاز نخست، اطلاعات تمامی کنتورهای دیماندی بر روی آن قرار گرفته و در فازهای بعد امکان توسعه آن تا سطح چند میلیون کنتور وجود دارد.
وی گفت: طراحی این مرکز داده بر اساس استاندارد و تکنولوژی های نوین بوده و هزینه اجرای پروژه در فاز نخست 85 میلیارد ریال برآورد می شود. 
علاقمندان گفت: برای اجرای این مرکز، ساختمان جدید در مدیریت منطقه مرکز با زیربنای 1150 مترمربع در دو طبقه با هزینه تقریبی 35 میلیارد ریال در حال احداث است و تخمین زده می شود حداکثر تا پایان اسفند ماه 98 عملیات ساختمانی تکمیل و آماده بهره برداری شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در آیین بهره برداری از این طرح گفت: مدیریت بار که به عنوان مدیریت طرف تقاضا نیز شناخته می شود، فرایند تعادل تامین برق در شبکه با تنظیم یا کنترل بار به جای قطع ایستگاه قدرت یا فیدر تعریف می باشد که این امر را می‌توان با مداخله مستقیم و هماهنگی با مصرف کنندگان در زمان واقعی، با استفاده از تجهیزات هوشمند و یا با استفاده از تعرفه های خاص برای تغییر رفتار مصرف کننده به دست آورد.
علاقمندان افزود: مدیریت بار اجازه می دهد که برنامه های مشارکت در کاهش تقاضا برای برق در زمان اوج مصرف کاهش یابد (اصلاح پیک) که این کار می‌تواند به نوبه خود هزینه ها را با از بین بردن نیاز به نیروگاه‌های برق قله ای کاهش دهد. 
وی ادامه داد: مدیریت بار همچنین می‌تواند به کاهش انتشار گازهای مضر (گازهای گلخانه ای و آلاینده) نیز کمک کند؛ زیرا این نیروگاه‌های اوج یا ژنراتورهای پشتیبان، دارای آلودگی زیست محیطی بیشتر و همچنین بازده کاری کمتری نسبت به نیروگاه‌های برق پایه هستند. 
مدیرعامل شرکت تزیع برق استان اصفهان از قابلیت های این سامانه به مشاهده لحظه ای کلیه تاسیسات شرکت، قابلیت کار در محیط تخصصی و نرم افزار موبایل، قابلیت انواع گزارشات تحلیلی، اطلاع رسانی به هر مشترک مطابق با سناریو های پیاده سازی شده، اتصال به سامانه ثبت خاموشی ها، مقایسه بار کنونی با بار روز گذشته، مشاهده روند تغییر دما و تاثیر گذاری بر رفتار بار، دارا بودن الزامات تفاهم نامه های مدیریت مصرف، اتصال به بانک مشترکین، اطلاع رسانی آنلاین بر حسب بار مصرفی در مقایسه با دیماند خریداری و تولید همزمان محتوی در محیط دسکتاپ، اندروید و ISO اشاره کرد.
همچنین در این مراسم با حضور وزیر نیرو از پروژه "مکمل" بهره برداری شد.
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/101298/بهره-برداری-از-پروژه-"مرکز-داده-ابر-ششم-طرح-فهام-کشور"-در-اصفهان
بستن   چاپ