پیام سپاهان
غیرت دینی جامعه اسلامی را در برابر خطرات بیمه می‌کند
یکشنبه 17 شهریور 1398 - 9:33:34 AM
مهر
پیام سپاهان- آیت الله سید احمد خاتمی در جمع عزاداران حسینی هیئت رزمندگان اسلام (محبان حضرت زهرا (س)) با بیان اینکه معنویت به معنای دلدادگی به خدا و همه چیز را با درک حضور پروردگار مشاهده کردن است، اظهار داشت: معنویت از ضروری‌ترین داشته‌های درونی یک جامعه است که موجب پیشرفت، رشد و تعالی یک کشور با وجود کمبودهای مادی خواهد شد.

وی با بیان اینکه معنویت و غیرت دینی با یکدیگر ارتباط مستقیمی دارد، بیان داشت: غیرت دینی ارزشی است که جامعه برای حفظ و پایداری از ارزش‌های دین و معنوی خود قائل است.

غیرت دینی ضرورت امروز جامعه اسلامی است‌

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: غیرت دینی ضرورت امروز جامعه اسلامی است و این غیرت، نظام اسلامی را در برابر خطرات بیمه می‌کند.

وی ادامه داد: غیرت دینی عامل اصلی پیروزی مسلمانان در طول تاریخ و از عوامل شکل گیری انقلاب اسلامی نیز بوده است.

حفظ عفت و حجاب در جامعه از جنبه‌های مهم غیرت دینی است

آیت الله خاتمی با بیان اینکه غیرت دینی شامل جنبه‌های فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است، ابراز داشت: حفظ عفت و حجاب از جنبه‌های مهم غیرت دینی در جنبه فردی است و اختصاص به مرد یا زن ندارد بلکه هر دو قشر باید از پوشیدن لباس‌های زننده خودداری کنند.

وی با اشاره به اینکه زیباترین حجاب برای بانوان چادر است، ابراز داشت: چادر حجاب سنتی و مایه افتخار ماست و در روایات نیز در ارتباط با پوشش حضرت زهرا (س) داریم که ایشان با چادر مشکی ملبس می‌شدند.

مطابق اصول دینی مردها نیز باید عفیف الباس باشند

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: مطابق اصول دینی مردها نیز باید عفیف الباس باشند و از پوشیدن لباس‌های نامناسب، داری آرم بیگانه و دارای بوی فرهنگ غربی اجتناب کنند.

وی با بیان اینکه بعد دیگر بعد غیرت دینی در جنبه فردی، بندگی خدا در عرصه سخن گفتن است، تاکید کرد: بدزبانی در شأن مسلمانان نیست و در روایات نیز بر پرهیز از بدگویی و بد زبانی تاکید بسیار شده است.

عفت کلام جلوه‌ای از جلوه‌های غیرت دینی در عرصه عفت فردی است

آیت الله خاتمی با تاکید بر اینکه عفت کلام جلوه‌ای از جلوه‌های غیرت دینی در عرصه عفت فردی است، تصریح کرد: حضرت علی (ع) می‌فرماید که در محیط پاک اصل موضوع را بر پاکی بگذارید و از بدگمانی بپرهیزید اما در این ارتباط باید دقت کنیم که در یک فضای ناپاک مانند فضای مجازی باید اصل را بر دروغ بودن نهاد و پس از تحقیق درست مطلبی را پذیرفت.

ترویج مطالب بیان شده در شبکه‌های بیگانه درست نیست

وی با تاکید بر اینکه درست نیست هر چه در شبکه‌های بیگانه بیان می‌شود توسط افرادی ترویج شود، ابراز داشت: حکم فردی که دروغ‌های شبکه‌های اجتماعی را بدون تحقیق ترویج و منتشر می‌کند همانند کسی است که آن دروغ را ساخته و پرداخته کرده است.


http://www.sepahannews.ir/fa/News/110470/غیرت-دینی-جامعه-اسلامی-را-در-برابر-خطرات-بیمه-می‌کند
بستن   چاپ