پیام سپاهان
کارشناس مسئول گردشگری میراث فرهنگی اصفهان:
گردشگری روستایی شاه کلید توسعه روستاها است
چهارشنبه 27 شهريور 1398 - 15:12:53
پیام سپاهان - اصفهان-کارشناس مسئول گردشگری میراث فرهنگی اصفهان گفت: توجه به گردشگری روستایی و عشایری شاه کلید توسعه روستاهای کشور و استان اصفهان محسوب می شود.

کامران هارونی در گفت و گو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه استان اصفهان23 روستای هدف گردشگری دارد اظهار داشت: گردشگری روستایی به منزله تجربه زندگی محلی است که می توانذ شامل بخش های مختلفی مانند گردشگری کشاورزی، کوه نوردی، سوارکاری و اسکان در اقامت گاه های بوم گردی باشد.
گردشگری روستایی بر فرهنگ جوامع محلی استوار است
وی با بیان اینکه گردشگری روستایی بر فرهنگ جوامع محلی استوار است، افزود: این نوع گردشگری می تواند منجر به درآمدزایی و اشتغال پایدار برای روستاییان شود؛ تبدیل خانه ها به مکانهای بوم گردی، تولید گیاهان دارویی، محصولات دامی و کشاورزی، اشتغال در گلخانه ها از محورهای درآمدزایی این صنعت است و زنان روستایی نیز با اشتغال در بخش صنایع دستی می توانند موجب رونق تولید را فراهم آورند.
تصریح کرد: بر اساس کدهای اخلاق گردشگری باید به آداب و رسوم و آیین و مذهب میزبان محلی احترام گذاشت که در این خصوص باید فرهنگ سازیهای لازم انجام شود.
وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه نیز به موضوع گردشگری و به ویژه گردشگری روستایی و عشایری تاکید شده است چراکه در واقع توسعه گردشگری پایدار بر گردشگری روستایی استوار است.
در گردشگری روستایی باید بر حفظ محیط زیست تاکید شود
هارونی تاکید دکرد: با توجه به کم رونق شدن بخش کشاورزی در روستاها در یک دهه گذشته ضرورت دارد که منابع درآمدی دیگر مانند اهمیت به گردشگری روستایی مدنظر قرارگیرد؛ در گردشگری روستایی باید بر حفظ محیط زیست تاکید شود که برای رسیدن به این منظور باید میان سه رکن گردشگران، مقصد و جامعه اعتدال برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه اقامتگاه های بوم گردی نقش مهمی در توسعه گردشگری روستایی دارد، ابراز داشت: بوم گردی ها به عنوان شاخص شناخته شده و در اشتغال زایی پایدار در روستاها نقش مهمی ایفا می کنند.
استان اصفهان با 444 واحد اقامتگاه بوم گردی رتبه اول کشوری را دارد
کارشناس بوم گردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: استان اصفهان با 444 واحد اقامتگاه بوم گردی رتبه اول کشوری را در زمینه توسعه گردشگری روستایی دارد و حتی در شهرستان خوروبیابانک با 65 واحد بوم گردی مهاجرت معکوس به این روستا را شاهد هستیم.
وی افزود: استان اصفهان برای اولین بار در کشور تمام رویدادهای گردشگری را در 24 شهرستان خود احصا کرده است و بر حسب مناسبت و ماه و فصل به آیین ها، محصولات کشاورزی، غذاهای سنتی، بازی های بومی، لباس محلی، صنایع دستی و مراسم های مذهبی می پردازد که در توسعه روستایی و اشتغال زایی و جذب گردشگر بسیار مهم است.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/110878/گردشگری-روستایی-شاه-کلید-توسعه-روستاها-است
بستن   چاپ