پیام سپاهان
در دانشگاه چه چیزهایی یاد نمی‌گیریم؟
پنجشنبه 2 آذر 1396 - 1:09:35 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
سپاهان نیوز - رییس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان گفت: همه آدم‌های موفق دنیا با دست و پنجه نرم کردن با رنج‌ها و بی خوابی‌ها و نا امیدی‌ها و دوباره بلند شدن‌ها موفق شده‌اند.
به گزارش ایسنا- منطقه اصفهان، شقایق حق جوی جوانمرد عصر چهارشنبه در همایش کارآفرینی سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه بازار سلامت، بازاری یک میلیارد دلاری و جهانی است، گفت: کارآفرینی سلامت در همه جای دنیا یک موقعیت بی نظیر محسوب می‌شود.
وی افزود: در حوزه سلامت ما مصرف کننده فناوری‌هایی هستیم که خودمان تولید می‌کنیم و بسیاری از سرویس‌هایی را که در حوزه سلامت تولید می‌شود، خودمان مصرف می‌کنیم و این یک امتیاز به حساب می‌آید.
رییس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان با طرح این پرسش که "در دانشگاه چه چیزهایی یاد نمی‌گیریم؟" اظهار کرد: وقتمان در دانشگاه صرف چیزهایی می‌شود که همه آن چیزی نیست که برای زندگی کردن نیاز است، چه برسد به کارآفرین شدن.
حق جوی جوانمرد ادامه داد: در دانشگاه، فرصتی برای مسئله یابی و حل مشکلات به وجود نمی‌آید در حالی که قدم اول برای کارآفرین شدن همین دو مرحله است. دلیل این موضوع این است که باید حجم زیادی از داده‌ها را حفظ کنیم و کمتر فرصت داریم تا مهارت ایده پردازی را یاد بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها چطور گوش دادن، چطور حرف زدن و چطور نوشتن را یاد نمی‌گیریم. یاد نمی‌گیریم که برای فعالیت‌هایمان چگونه باید شروع کنیم و یاد نمی‌گیریم که چگونه شکست بخوریم.
شکست خوردن مهارت است
رییس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان با بیان اینکه شکست خوردن خود مهارت است، افزود: آدم‌هایی با پتانسیل زیاد هستند که چون بلد نبودند که چگونه شکست بخورند، موفق نشدند. آنقدر از رویاها برای دانشجویان صحبت شده که شکست خوردن را یاد نمی‌گیرند و قدرت شکست خوردن را کسب نمی‌کنند.
 وی اضافه کرد: اشتیاق و علاقه در وجود آدمی نقطه شروع فعالیت‌ها و کسب و کارهاست. اشتباهی که در این میان رخ می‌دهد این است که افراد داشته‌ها و نداشته هایشان را لیست نمی‌کند و در مورد خودآگاهی فکر نمی‌کنند. همچنین افراد برای کارآفرین شدن باید قدرت داشته باشند تا از وضعیت راحتی و خوشحالی کنونی به سمت تلاش و کوشش حرکت کنند.
حق جوی جوانمرد با بیان اینکه برای موفق شدن باید روی کارها تمرکز کرد، گفت: بیشتر تیم‌هایی که در ایران و در دنیا برای انجام یک فعالیت ایجاد می‌شوند، شکست می‌خورند، بنابراین از دیگر توانمندی‌هایی که افراد باید در آن قدرت کسب کنند، در کنار تقویت توانایی‌های فردی، تقویت روحیه تیمی است.
وی با بیان اینکه یک شبه آدم‌های بزرگ نمی‌شویم، گفت: همه آدم‌های موفق دنیا با دست و پنجه نرم کردن با رنج‌ها و بی خوابی‌ها و نا امیدی‌ها و دوباره بلند شدن‌ها موفق شده‌اند.
رییس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان خطاب به کسانی که می‌خواهند کارآفرین شوند، گفت: مسئله پیدا کنید، ارزش خلق کنید، برای ارزشی که خلق کردید یک مشتری پیدا کنید و در نهایت به دنبال مدل کسب و کار باشید. شما باید بعد از رویداد امروز شروع به حل اولین مسئله کنید.
کد خبرنگار: 13017
1445953973591_telisna3.jpg
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/13265/در-دانشگاه-چه-چیزهایی-یاد-نمی‌گیریم؟
بستن   چاپ