پیام سپاهان
به آب باریکه فکر نکنید
پنجشنبه 2 آذر 1396 - 3:36:16 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
سپاهان نیوز - یک کارآفرین سلامت گفت: از کلمه آب باریکه به شدت بدم می‌آید و عقیده دارم خود انسان باید رودخانه باشد تا بتواند دیگر افراد را سیراب کند.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، صبری نقاشیان در همایش کارآفرینی سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در سال 76 اقدام به تأسیس یک شرکت تعاونی کردیم در حالی که بودجه‌مان زیر صفر بود.
 وی افزود: مشخصه شرکت این بود که تمام بیماران هموفیلی استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیازی و لرستان به صورت علی السویه سهام دار تعاونی باشند و در آن شرایط با 251 سهام دار و با 2510 میلیون تومان فعالیتمان را شروع کردیم.
 مدیرعامل شرکت تعاونی نوید نور اصفهان ادامه داد: چندین سال همین شرکت صادر کننده و تولید کننده نمونه ملی و استانی شد و امسال جزو شرکت‌های برتر تولیدکننده و صادرکننده کشوری شدیم. در 4 سال گذشته شرکت به عنوان یک شرکت دانش بنیان مطرح شده است و در طول این سال‌ها حدود 100 لوح تقدیر از مدیران استانی و کشوری دریافت کرده‌ایم.
نقاشیان ادامه داد: هموفیلی پر هزینه‌ترین و سخت‌ترین و حساس‌ترین بیماری محسوب می‌شود و بیماران آن مشکلات بسیاری دارند. طبق تحقیقات انجام گرفته اکثر این بیماران دچار معلولیت هستند و در دانش آموزان مبتلا افت تحصیلی زیادی دیده می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم که تنها راه دوام آوردن در زندگی انجام وظیفه و یک مأموریت در زندگی است و این موضوع حتی شامل کسانی که دچار معلولیت و محدودیت هستند نیز می‌شود.
این عضو هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران ادامه داد: هر چه این انجام وظیفه مشتاقانه‌تر و متعهدانه‌تر باشد، فرد دچار موفقیت‌های بیشتری می‌شود. به نظرم یک کارآفرین سلامت و اجتماعی باید فراتر از وظیفه‌اش فعالیت کند و اگر این پتانسیل وجود نداشته باشد چندان نمی‌تواند در کارآفرینی سلامت و اجتماعی موفق باشد.
وی تاکید کرد: در سال 76 یک فرضیه داشتم که اگر بیماران هموفیلی وظیفه‌ای برای به انجام رساندن داشته باشند علاوه بر اینکه سلامت روان برایشان به وجود می‌آید امید به زندگیشان افزایش می‌یابد، و خونریزی این بیماران هم 50 درصد کاهش پیدا می‌کند و این فرضیه حالا به عینه به اثبات رسیده است.
نقاشیان گفت: این فرضیه در آن سال‌ها باعث شد که یک شرکت تعاونی تأسیس کنم تا بیماران هموفیلی صاحب کار شوند و درد بیماری‌شان کاهش یابد. این در حالی است که بیماران هموفیلی به طور متوسط یک میلیارد دلار دارو در عمر خود مصرف می‌کند.
وی با بیان اینکه کسی که منتظر پول است نمی‌تواند کارآفرین شود، اظهار کرد: ما با دو میلیون و 510 هزار تومان شروع کردیم. دو میلیون و 500 هزار تومان بابت رهن دفتر و ده هزار تومان هم بابت اجاره پرداخت کردیم و دو هزار تومان هم در حساب بانکی گذاشتیم تا حسابمان بسته نشود. همانجا در آن دفتر گفتم که در چند سال آینده چندین بنگاه اقتصادی و دفتر با مالکیت خودمان خواهیم داشت، آن روز مسخره‌ام کردند و گفتند فلانی دیوانه است. به نظرم کارآفرین باید دیوانه هم باشد.
این کارآفرین اجتماعی اضافه کرد: مشکل کشور ما این است کار خوب انجام نمی‌دهیم و احساس وظیفه نداریم. ما در کشور وظیفه خودمان را انجام نمی‌دهیم چه برسد به فراتر از وظایف.
نقاشیان با بیان ایکه دولت یک درصد هم به ما نکرده است، گفت: نباید منتظر کمک دولت ماند و با تمام وجود باید کار کرد.
وی با انتقاد از کار کارمندی و حقوق آب باریکه داشتن، خاطرنشان کرد: از کلمه آب باریکه به شدت بدم می‌آید و عقیده دارم خود انسان باید رودخانه باشد تا بتواند دیگر افراد را سیراب کند. بسیاری را می‌شناسم که در ادارات مانده‌اند و فسیل شده‌اند. دچار مدرنیته غلط شده‌ایم و باید حرکت کنیم و خودمان را باور داشته باشیم و مطمئن باشیم که خدا کمکمان می‌کند. آب باریکه همه را نابود کرده و شجاعت و ریسک را از بین برده است.
کد خبرنگار: 13017
1445953973591_telisna3.jpg
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/13279/به-آب-باریکه-فکر-نکنید
بستن   چاپ