پیام سپاهان
/پایان نامه/
شناسایی بازخورد سیاسی اختلاف ارضی ارمنستان و ترکیه
يکشنبه 10 دي 1396 - 11:04:44 AM
ایسنا - علمی و آموزشی
سپاهان نیوز - اختلاف ارضی ارمنستان و ترکیه یکی از مسائل مهم روابط بین الملل بود که در دهه 1920 اتفاق افتاد و چالش های بزرگی در منطقه مرزی ترکیه و ارمنستان ایجاد کرد.
به گزارش ایسنا_منطقه اصفهان، عباس کیانوشی دانشجو کارشناسی ارشد رشته روابط بین الملل در پایان نامه خود به بررسی در خصوص "شناسایی بازخورد سیاسی اختلاف ارضی بین ارمنستان و ترکیه با توجه به قراردادهای دهه 1920 میلادی" پرداخت.
مطابق این تحقیق اختلاف ارضی ارمنستان و ترکیه یکی از مسائل مهم روابط بین الملل بود که در دهه 1920 اتفاق افتاد و چالش های بزرگی در منطقه مرزی ترکیه و ارمنستان ایجاد کرد.
 علاوه بر این در این پژوهش سوالات تحقیق (بازخورد سیاسی اختلاف ارضی بین ارمنستان و ترکیه) مورد بررسی قرارگرفت. هدف از مطالعه این پژوهش شناسایی بازخورد سیاسی اختلاف ارضی بین ارمنستان و ترکیه با توجه به قراردادهای دهه 1920 میلادی بود.
پس از مطالعه دقیق بازخوردهای سیاسی اختلاف مذکور این نتایج و دستاورد حاصل شد که، اختلاف ارضی بین ارمنستان و ترکیه با توجه به قراردادهای دهه 1920 میلادی باعث تلاش سیاسی ارمنیان برای الحاق قره باغ به ارمنستان، مصادره اموال توسط جمهوری ترکیه، جنبش ملی ارمنی که موجب تحرک هر چه بیشتر گروه های مبارز ارمنی نظیر (جنبش آرتساخ، شورای گروه های نظامی داوطلب، جنبش آزادی خواهی قره باغ و کمیته مدافع جمهوری آرتساخ) شد.
 در ضمن، حکم داوری توماس وودرو ویلسون، نامه سرگشاده پاپیان به وزیر امور خارجه ترکی (احمد داوود اوغلو) و تغییر و تحریف اسامی مکان های ارمنی و ارمنستان از مسائل مهم در رابطه با قرارداد مذکور است.
به گزارش ایسنا؛ این پایان نامه با راهنمایی حمیدرضا جمالی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا دفاع شد.
1445953973591_telisna3.jpg
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/16402/شناسایی-بازخورد-سیاسی-اختلاف-ارضی-ارمنستان-و-ترکیه
بستن   چاپ