پیام سپاهان
فدراسیون یا وزارت ورزش و جوانان، مسئله اینست!
سه شنبه 17 بهمن 1396 - 11:50:46 AM
ایسنا
سپاهان نیوز - ورود تجهیزات و ادوات خبرنگاری، اعم از دوربین، ضبط صوت، تلفن همراه و ... و بطور کلی پوشش خبری مسابقات و رقابت‌های بانوان ممنوع!!!! حتی برای خبرنگارانِ خانم.
  این چند سطر طی یکی دوماه اخیر علامت سؤال بزرگی بوجود آورده است که چرا نباید مسابقات بانوان پوشش خبری داده شود.
خانم حامدی، خبرنگار همشهری ورزشی، خانم سلیمان آبادی، خبرنگار ایسنا و خانم جُغَتایی، عکس باشگاه خبرنگاران جوان، طی یک مصاحبه رادیویی به صراحت مطالب فوق مبنی بر محدودیت‌های بعمل آمده را تأیید کردند. اما جواب مازیار ناظمی، مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان به شائبه‌های پیش آمده بسیار جالب بود.
وی در ابتدای صحبت‌های خود بیان کرد: برای حوزه ورزش زنان این (ورود خبرنگاران و پوشش خبری) در اختیار فدراسیون هست. اما چند ثانیه بعد ایشان از خبرنگاران خانم خواست تا ابتدا با روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان هماهنگ کنند تا این واحد با فدراسیون‌ها هماهنگ کند، طبق این صحبت‌ها یعنی عملاً در آخر باید وزارتخانه هماهنگ کند (دستور بدهد).
اما نکاتی که در اقدام عجیب و کارشناسی نشده اخیر از دید مسئولین نادیده گرفته شده است به راحتی قابل اغماض و چشم پوشی نیستند.
باشگاه‌ها
وزارت ورزش و جوانان حق باشگاهها برای دعوت از خبرنگاران جهت پوشش خبری مسابقاتشان را نادیده گرفته است که همین امر باعث می‌شود رغبت باشگاهها از تیم داری در حوزه بانوان از بین برود، یعنی اوضاع از این که هست بدتر شود.
حامیان مالی و اسپانسرینگ
بانوان در تمامی رشته‌ها همواره بدنبال جذب یک حامی مالی، هرچند موقتی، هستند تا بتوانند فقط هزینه‌های تیم جهت حضور در مسابقات را پرداخت کنند. از آنجایی که هر مدیری در قبال پرداخت وجه و صرف هزینه، خواهان بازخورد مطلوبی می‌باشند، تنها دلیل تمایل برخی سازمانها به حمایت مالی ورزش بانوان، مبحث تبلیغات است که با حذف و محدود کردن پوشش خبری مسابقات بانوان، عملاً این امر میسر نخواهد شد و نتیجه این می‌شود که اسپانسرها همین ته مانده رغبتی که دارند از دست خواهند داد و تیم‌های بسیاری در رشته‌های گوناگون در حوزه خانم‌ها تعطیل خواهند شد. 
مباحث فنی
از پیش پا افتاده‌ترین نیازهای ورزش حرفه‌ای، آنالیز است. امروزه نیاز به آنالیز ویدیویی مسابقات برای شناخت نقاط ضعف تیم و شناسایی نقاط قوت رقیبان امری اجتناب ناپذیر است. با ممانعت از ورود دوربین، عملاً از پیشرفت، حرفه‌ای شدن و بالا رفتن راندمان کاری بازیکنان و تیم‌ها جلوگیری می‌شود.
مباحث کلان مدیریتی در سطوح بین المللی
در دورانی که تمامی کشورها درصدد هستند تا با کمک ورزش به بهترین وجه ممکن پیشرفت خود را در آوردگاه‌های جهانی به همگان نشان دهند، رقابت‌هایی مثل المپیک اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و تعداد مدالهای بانوان نقش بسزایی در رنکینگ کشورها دارد. تمام اینها در حالی ست که کشور ما علیرغم دارا بودن پتانسیل بالایی در حوزه ورزش بانوان، با تصمیماتی عجیب و گاه نسنجیده توسط مسئولان ذیربط، با دست خود اقدام به تضعیف و حذف خانم‌ها از چرخهٔ ورزش می‌کند.
مسئولیت‌های اجتماعی
با عدم پوشش خبری مسابقات بانوان، بطور قطع انگیزه آنها درباره ادامه حضور در ورزش کاهش خواهد یافت. از سوی دیگر دختران جوان و نوجوانان ایران چگونه می‌توانند با الگوبرداری و الگوسازی از دیگر هم جنس‌های خودشان به سمت ورزش سوق پیدا کنند. همین دلایل کافی ست تا خیل عظیمی از دختران ایران به سمت بطالت و بیهودگی گام بردارند. در حالی که وزارتخانه مطبوع نام ورزش و جوانان را یدک می‌کشد، در عمل تنها عرصه بانوان جوان کشور برای تخلیه انرژی و خودنمایی را کم رنگ‌تر می‌کند.
ما را به خیر تو ...
در جایی که مسئولین از حضور شخصی بانوان در میادین و رینگ‌های بین المللی اظهار نگرانی می‌کنند، بایستی از آنها پرسید نتیجه اینگونه اقدامات باعث افزایش تصمیمات و عملکردهای شخصی در این حوزه نمی‌شود؟ آیا بانوان ما علیرغم وجود بی مهری‌ها و کم توجهی‌ها، بایستی شاهد سنگ اندازی نیز باشند؟
در پایان بایستی به این نکته اشاره کرد که با اتخاذ چنین تصمیماتی میادین ورزشی از حضور و خودنمایی بانوان قهرمان خالی و میدانها و خیابانها شاهد حضور روزافزون خانمهای سیگار به دستِ خودنما خواهد بود.
 



http://www.sepahannews.ir/fa/News/20592/فدراسیون-یا-وزارت-ورزش-و-جوانان،-مسئله-اینست!
بستن   چاپ