پیام سپاهان
مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک سرطان
یکشنبه 13 اسفند 1396 - 9:30:20 AM
ایسنا
سپاهان نیوز - محققان فرانسوی از افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف غذاهای پردازش شده خبر دادند.
 فایولت و همکاران به ارزیابی مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک ابتلا به سرطان پرداختند.
در این مطالعه 104980 نفر با متوسط سن 42سال شرکت کردند. میزان غذای مصرفی در طی 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفته و از 3300نوع غذا استفاده شد.
مطابق با نتایج حاصله، مصرف غذاهای پردازش شده با ریسک بالای سرطان همراه است. این نتایج از نظر محتوای مواد غذایی مانند لیپید، سدیم و کربوهیدرات تعدیل شد.
افزایش مصرف 10 درصدی غذاهای پردازش شده با افزایش بیش از 10 درصد در ریسک سرطان های مختلف و مخصوصا سرطان پستان همراه است.
مطالعات بیشتر برای تعین اثر دقیق ویژگی های متعدد غذاهای پردازش شده (مانند ترکیبات مواد غذایی، افزودنی ها و آلودگی های نئو فرم) با افزایش ریسک سرطان نیاز است.



http://www.sepahannews.ir/fa/News/23998/مصرف-غذاهای-پردازش-شده-و-ریسک-سرطان
بستن   چاپ