مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک سرطان
یکشنبه 13 اسفند 1396 - 9:30:20 AM
ایسنا
|
|
سپاهان نیوز - محققان فرانسوی از افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف غذاهای پردازش شده خبر دادند. فایولت و همکاران به ارزیابی مصرف غذاهای پردازش شده و ریسک ابتلا به سرطان پرداختند. در این مطالعه 104980 نفر با متوسط سن 42سال شرکت کردند. میزان غذای مصرفی در طی 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفته و از 3300نوع غذا استفاده شد. مطابق با نتایج حاصله، مصرف غذاهای پردازش شده با ریسک بالای سرطان همراه است. این نتایج از نظر محتوای مواد غذایی مانند لیپید، سدیم و کربوهیدرات تعدیل شد. افزایش مصرف 10 درصدی غذاهای پردازش شده با افزایش بیش از 10 درصد در ریسک سرطان های مختلف و مخصوصا سرطان پستان همراه است. مطالعات بیشتر برای تعین اثر دقیق ویژگی های متعدد غذاهای پردازش شده (مانند ترکیبات مواد غذایی، افزودنی ها و آلودگی های نئو فرم) با افزایش ریسک سرطان نیاز است.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/23998/مصرف-غذاهای-پردازش-شده-و-ریسک-سرطان
|