پیام سپاهان
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان خبر داد:
بازرسی روزانه 40 اکیپ بهداشتی از اغذیه فروشی های سطح شهر اصفهان
چهارشنبه 16 اسفند 1396 - 11:17:08
سپاهان نیوز - اصفهان - مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: به صورت روزانه 40 اکیپ بهداشتی بر اغذیه فروشی‌های سطح شهر اصفهان نظارت و بازرسی می‌کنند.

حسین صفاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در استان اصفهان بالغ بر 62 هزار مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی وجود دارد و حدود 60 هزار مکان عمومی تحت پوشش اصلاحیه ماده 13 است که باید توسط اکیپ‌های بازرسان بهداشت محیط طی سه شیفت صبح، عصر و شبانه مورد بازدید قرار گیرند.
وی بیان داشت: همچنین حدود 800 مکان بین راهی در استان وجود دارد که باید وضعیت بهداشتی آنها توسط پرسنل بهداشت محیط کنترل شود.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: از این تعداد مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی تعدادی که جزء اماکن و مراکز حساس محسوب می شود باید حداقل طی این طرح یک بار بازدید شده و همه اماکن بین راهی دو بار کنترل شود.
حداقل دو بار بازدید از مراکز بین راهی در ایام نوروز صورت می گیرد
وی گفت: در استان اصفهان روزانه 40 اکیپ دو نفره با راننده مشغول بازرسی هستند که 10 اکیپ آن در شهر اصفهان خدمات بازرسی، رسیدگی به شکایات و نمونه برداری مواد غذایی و غیره را ارائه می دهند.
صفاری با اشاره به اینکه برنامه بسیج سلامت نوروزی در گروه های مهندسی بهداشت محیط، طبق روال هرساله، به صورت رسمی از 15 اسفندماه جاری تا 15 فروردین سال آینده در سرتاسر استان اجرا می‌شود، ادامه داد: 40 اکیپ سیار و 30 اکیپ ثابت، نظارت و بازرسی بر اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مخازن آب آشامیدنی را بر عهده دارند و هدف این است در این ایام که حجم مسافرت ها بیشتر می شود مطمئن باشیم که ایمنی، سلامت و معیارهای اساسی بهداشتی به شکل مطلوب در حال اجرا است.
وی با اشاره به بازرسان مراجعه کننده که ضابط قضایی هستند و انجام بازرسی ها به طور مستمر در طول سال توسط بهداشت محیط، افزود: در ایام نوروز مراکز بین راهی در ایام نوروز حداقل دو بار مورد بازدید قرار می گیرد.
حجم تخلفات نوروزی در حال کم شدن است
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان ابراز داشت: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با فاصله نزدیک تری مورد بازدید قرار می گیرد و هدف این است که اگر تخلفی مشاهده شد در همان زمان مورد برخورد قرار بگیرد و مطمئن باشیم تخلفی استمرار پیدا نمی کند؛ البته حضور بازرسان و مراجعات مکرر نقش بازدارنده دارد تا فردی تخلف نکند.
وی تصریح کرد: به تدریج حجم تخلفات مواد غذایی به خصوص در ایام نوروز در حال کم شدن است و در سال گذشته شاهد همه گیری در اثر مسمومیت مواد غذایی در رستوران ها نبودیم؛ بازرسان رأساً نسبت به پلمب کردن، بستن، ضبط کردن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته اقدام می کنند.
صفاری گفت: در بعضی از موارد این نگرانی وجود دارد که تخلف با مجازات تناسب نداشته باشد و شخص تخلفی مرتکب شود که سلامتی مردم را به خطر بیندازد و با مبلغی جریمه قضیه تمام شود؛ اما قضاوت در این موضوع باید به اهل فن واگذار شود هر چند ما موارد را منعکس می کنیم و درخواست روزآمد کردن مقررات به خصوص در مواردی که جریمه نقدی است را داریم.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/24213/بازرسی-روزانه-40-اکیپ-بهداشتی-از-اغذیه-فروشی-های-سطح-شهر-اصفهان
بستن   چاپ