پیام سپاهان
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان:
عدم بهداشت مواد غذایی بیشترین تخلفات بازرسی‌های بهداشت محیط است
دوشنبه 21 خرداد 1397 - 14:18:28
سپاهان نیوز - اصفهان - مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: بیشترین موارد تخلف در بازرسی های بهداشت محیط استان اصفهان، عدم بهداشت مواد غذایی بوده است.

حسین صفاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازرسی های بهداشت محیط در چهار رده بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ساختماهی، ابزار و تجهیزات انجام می گیرد که بیشترین مواد تخلف را در حوزه عدم بهداشت مواد غذایی شاهدیم.
وی بیان داشت: از اول ماه رمضان تاکنون 30 هزار و 143 مورد بازرسی روی تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان صورت گرفت و 15 مورد پلمب داشتیم.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان تصریح کرد: در این بازرسی ها 37 هزار و 870 کیلوگرم مواد غذایی معدوم شدند و از این مقدار هشت هزار و 942 کیلوگرم آش و حلیم فاسد، خرمای مشکل دار و زولبیا و بامیه است.
وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های قضایی ارجاع یافته 482 مورد بوده است، ادامه داد: در 75 درصد از موارد واحدهای صنفی بعد از 48 ساعت مشکل رفع شد.
صفاری اضافه کرد: در همین مدت، 694 مورد نمونه برداری هم از مواد غذایی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه میزان تخلفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد کاهش یافته است، گفت: تعداد کارگاه های غیر مجازی که پلمب شده 9 مورد بوده که کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و کیک بوده است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: بازرسی های بهداشت محیط چون بر اساس ابزار دقیق چک لیست است، بازرسان نمی توانند سلیقه ای عمل کنند و با توجه به سامانه جامع بازرسی تک تک بازرسی ها به صورت چک لیست نرم افزاری با وزارت خانه صورت می گیرد.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/37766/عدم-بهداشت-مواد-غذایی-بیشترین-تخلفات-بازرسی‌های-بهداشت-محیط-است
بستن   چاپ