پیام سپاهان
فرشاد:
لزوم اندیشیدن و مطالبه گری منطقی مردم حاشیه شهرها ایجاد ساختار برای کاهش آسیب سکونتگاه های غیر رسمی
دوشنبه 25 تير 1397 - 14:41:43
پیام سپاهان - مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: مردم باید در امر حاشیه نشینی ورود کنند. باید در میان مردم این مناطق ابتدا فکر کردن و سپس مطالبه گری منطقی را ایجاد کرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، مرضیه فرشاد امروز دوشنبه در میزگردی با محوریت زنان خارج از متن شهر، ضمن تبریک روز بهزیستی و تامین اجتماعی اظهار کرد: سکونتگاه های غیر رسمی فضاهایی است که تعریف جدی از مسائل اجتماعی ندارد و امکان دارد امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... لازم برای افرادی که در چنین نقاطی زندگی می کنند ایجاد نشده که این آسیبی برای این افراد است.
وی افزود: زنان در کوچک ترین واحد جامعه یعنی خانواده محوریت هستند و بیش ترین آسیب از هر گونه ناامنیتی و بی ثباتی در فضای زندگی و زیستی به زنان وارد می شود. کودک شیرخوار و یا افراد مسن مونث آسیب پذیرتر از جنس مذکر هستند.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: انگیزه های گوناگونی برای شهرنشینی برخی وجود دارد که حاشیه شهرها پذیرای این افراد است و نبود ساختار در این مناطق آسیب پذیری زنان را تشدید می کند. کارشناسان بهزیستی در برخورد با مشکلات حاشیه ای باید کاملا توجیه شده باشند زیرا آسیب ها حلقه هایی متصل به هم هستند و نمی توان نسخه ای واحد برای تمامی اقشار آسیب پذیر پیچید بلکه هر فرد باید به صورت جداگانه آسیب شناسی شود.
فرشاد با بیان اینکه نفس حاشیه نشینی، طلاق، اعتیاد، بی بندو باری جنسی و حاشیه نشینی پنج مورد از آسیب های عمده اجتماعی هستند، تصریح کرد: در حال حاضر ازدواج دختران از سوی خانواده به خود آنان واگذار شده است و به همین علت برای رسیدن به پختگی لازم، سن ازدواج افزایش یافته است اما در مواردی به دلیل مظلومیت زن و در مواردی که قابلیت دفاع از خود را در برخی فرهنگ ها ندارند و شاید به عنوان یک کالا تبادل می‌شوند باید آموزش های لازم برای ازدواج در زمان درست خود انجام گیرد که موثر نیز خواهد بود.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکه ورود مردم در امر حاشیه نشینی بسیار موثر خواهد بود، گفت: نقش خیریه ها تامین نیازهای فیزیکی است و هیچ دستگاهی به این روال ایرادی نخواهد گرفت، باید مردم به این مناطق ورود کنند، یعنی هر انسانی خود را موظف بداند ارتباطی یکسان با مردم این مناطق و دیگران داشته باشد. باید در میان مردم این مناطق ابتدا فکر کردن و سپس مطالبه گری منطقی را ایجاد کرد. مردم می توانند با ارتباط با این اقشار از اجتماع آنها را به روابط عموم جامعه نزدیک کند. 
فرشاد خاطرنشان کرد: ورود خیریه ها نیز می تواند به عنوان حمایت گر مالی کمک کننده باشد اما مدیریت شهری و دستگاه های فرهنگی باید برنامه لازم را به خیریه ها بدهند تا بر اساس آن فعالیت کنند. باید ساختاری برای این سکونتگاه ها ایجاد شود و در این صورت شاهد اثرگذاری لازم خواهیم بود.
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/43197/لزوم-اندیشیدن-و-مطالبه-گری-منطقی-مردم-حاشیه-شهرها-ایجاد-ساختار-برای-کاهش-آسیب-سکونتگاه-های-غیر-رسمی
بستن   چاپ