پیام سپاهان
رییس دانشگاه علمی کاربردی استان:
هیچ بودجه دولتی به دانشگاه علمی کاربردی اختصاص نمی‌یابد
چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 14:09:23
پیام سپاهان - رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: متأسفانه هیچ بودجه دولتی به این دانشگاه اختصاص نمی‌یابد و حدود 90 درصد هزینه‌ها از محل شهریه دانشجویان تأمین می‌شود که این مشکل مسئولان استانی و کشوری را می‌طلبد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، سید حسن قاضی عسگر در نشست خبری با عنوان آغاز ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی از نیمه دوم مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دانشگاه علمی و کاربردی در سطح استان اصفهان دارای 43 مرکز و حدود 17 هزار و پانصد دانشجو و سه هزار مدرس در حال فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام در این دانشگاه از اواخر مرداد شروع می‌شود و این دانشگاه در شش هزار کد رشته پذیرش دانشجو خواهد داشت، افزود: یکی از مزایای این دانشگاه این است که تنها دانشگاهی است که توانسته در 25 سال فعالیت خود 800 شغل را به صورت رشته دانشگاهی درآورد و این آموزش‌ها را در 600 مرکز آموزشی ارائه دهد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه 65 تا 70 درصد دانش آموختگان این دانشگاه شاغل هستند که از این تعداد 15 درصد از قبل شاغل بوده و 50 درصد آن‌ها بدون هیچ تجربه کاری وارد این دانشگاه شده‌اند، ادامه داد: بیش از 90 درصد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مشغول به کار می‌شوند.
وی گفت: هم‌چنین با اجرای شیوه‌های جدید آموزشی که الگوی آن از کشورهای اروپایی مانند آلمان گرفته شده صنایع نیاز به نیروهای خاص را به دانشگاه اعلام می‌کنند و بر این اساس شیوه جدید آموزش انجام خواهد شد که دانشجو بخشی از وقت خود را در صنعت و بخش دیگر آن را در دانشگاه می‌گذراند و بخشی از هزینه‌های تحصیل را هم صنعت مورد نظر قبول می‌کند.
قاضی عسگر با اشاره به تخصیص وام به دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی، خاطرنشان کرد: وام 50 میلیونی با کارمزد 2 درصد برای دانشجویانی که در مرکز نوآوری دانشگاه اقدام به تأسیس شرکت کرده‌اند در نظر گرفته شده است که این وام حمایتی برای ورود افراد به بازار کار و اشتغال است.
وی از اهداف مهم این دانشگاه را افزایش کاربردی، مهارتی بودن و اشتغال پذیری دانست و افزود: در این دانشگاه دو طیف دانشجو وجود دارد. اول دانشجویانی که تازه وارد بوده و تجربه‌ای ندارند و دوم دانشجویانی هستند که از صنعت برای ارتقای مهارت‌های خود وارد این دانشگاه می‌شوند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه این دانشگاه در طی سال های اخیر 15 درصد افزایش دانشجو داشته است، افزود: در استان اصفهان 16 کد رشته محل صرفاً مختص خانم‌ها و 64 کد رشته محل تنها مختص آقایان است، 251 کد رشته محل هم به پذیرش دانشجو به صورت مختلط اقدام می‌کنند و به طور کل 60 درصد دانشجویان این دانشگاه از آقایان و 40 درصد از خانم‌ها است.
قاضی عسگر تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته حدود 80 درصد آموزش‌ها به صورت فنی و حرفه‌ای است و این در حالی است که در کشورمان این رقم کاملاً برعکس بوده و چیزی حدود 70 درصد آموزش‌ها نظری و تنها 30 درصد آموزش‌ها به‌صورت عملی است.
وی ادامه داد: یکی از معیارهای انتخاب مدرسان این دانشگاه، مدرسانی هستند که از بدنه صنعت و یا دارای شرکت‌های دانش بنیاد هستند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان به اولویت اول اشتغال استان در بخش خدمات اشاره کرد و افزود: اولویت اشتغال در بخش خدمات 23 هزارنفر، در بخش صنعت 8600 نفر و در بخش کشاورزی 2500 نفر است که این اهمیت بخش خدمات در استان را مشخص می‌کند.
قاضی عسگر از پذیرش رشته‌هایی در مقطع کارشناسی ارشد از سال 98 خبر داد و گفت: فلسفه دانشگاه علمی کاربردی آموزش افراد در سطح کاردانی و کارشناسی و تربیت تکنسین‌های ماهر و ورزیده از اهداف مهم دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه هیچ بودجه دولتی به این دانشگاه اختصاص نمی‌یابد و حدود 90 درصد هزینه‌ها از محل شهریه دانشجویان تأمین می‌شود که این مشکل توجه مسئولان استانی و کشوری را می‌طلبد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به برگزاری چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: این جشنواره از سوم تا پنجم مهرماه در اصفهان برگزار می‌شود که ویژه دانشجویان، کارکنان و مدرسان دانشگاه است.
به گزارش ایسنا، مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی با 3500 کد رشته با ظرفیتی بالغ بر 230 هزار نفر و مقطع کارشناسی با 2080 کد رشته با ظرفیت 140 هزار نفر در کل کشور فعالیت دارد. هم چنین در استان اصفهان 164 کد رشته که 108 کد رشته در مقطع کاردانی و 56 کد رشته در مقطع کارشناسی است وجود دارد که 76 کد رشته در سطح استان و 255 کد رشته محل، تمدیدی است.
کد خبرنگار:13025
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/53716/هیچ-بودجه-دولتی-به-دانشگاه-علمی-کاربردی-اختصاص-نمی‌یابد
بستن   چاپ