پیام سپاهان
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان:
176 بازرس بهداشتی در عید قربان بر ذبح شرعی نظارت می کنند
سه شنبه 30 مرداد 1397 - 16:09:33
پیام سپاهان - اصفهان- مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به عید قربان، 176 ناظر بهداشتی و مسئول فنی و دامپزشک بر ذبح شرعی دام و رعایت مسائل بهداشتی آن نظارت و بازرسی می کنند.

شهرام موحدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم های بازرسی که متشکل از یک بازرس بهداشتی، دامپزشک و مسئول فنی است در 59 مرکز مستقر و کارهای نظارت و بازرسی را انجام می دهند.
وی ادامه داد: هر ساله دامپزشکی در ایام نزدیک به عید قربان کمیته‌های ساماندهی کشتار را فعالسازی می کند و مراکزی را ذبح بهداشتی دام و همچنین خرید گوشت قربانی برای مردم را فراهم می سازد.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در سطح استان اصفهان 19 مرکز برای ذبح شرعی و بهداشتی مشخص شده است، گفت: در شهرستان برخوار تعداد این مراکز به هشت مورد می رسد.
وی با بیان اینکه در روز عید قربان 32 مرکز برای ذبح شرعی و بهداشتی دام مشخص شده است، افزود: حضور دامپزشکان و بازرسان بهداشتی گوشت در این مراکز به همراه ناظرین ذبح شرعی، سلامت دام قربانی و لاشه های استحصالی را تضمین می‌کند.
موحدی با اشاره به اینکه حدود هفت هزار و 700 دام قربانی در سال گذشته مورد بازرسی قرار گرفت، تصریح کرد: در این بازرسی‌ها بیش از 15 لاشه به صورت کامل حذف و 215 لاشه اصلاح شد که منجر به حذف مجموعا 384 کیلوگرم گوشت استحصالی شد.
وی بیان داشت: همچنین حذف و اصلاح بیش از چهار هزار قلم آلایش خوراکی دامی، اهمیت اقدامات دامپزشکی و حساسیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی را نشان می دهد که ورود این مقدار گوشت و فرآورده های آلوده به چرخه مصرف انسانی می توانست بهداشت و سلامت جامعه را به مخاطره اندازد.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه کشتار دام‌های نذری در کشتارگاه ها و اماکن موقت کشتار اعلام شده سبب حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و... می شود، تصریح کرد: مردم از مصرف گوشت تازه، آلایش نپخته یا نیم پز جداً خودداری کنند و گوشت تازه را به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنند.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/56897/176-بازرس-بهداشتی-در-عید-قربان-بر-ذبح-شرعی-نظارت-می-کنند
بستن   چاپ