پیام سپاهان
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان:
اقتصاد متوازن حاصل از برنامه، منجر به عبور از چالش ها می شود
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 10:39:06
پیام سپاهان - مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان، گفت: اقتصاد متوازن حاصل از برنامه، منجر به عبور از چالش ها می شود، اما اقتصاد کله پاچه ای هیچ گاه صادرات محور نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، علی اکبر سقایی، عصر روز گذشته(چهار شنبه) در همایش جایگاه و اهمیت زبان ها در اقتصاد جهان در خصوص اهمیت یادگیری زبان، اظهار کرد : کشور از لحاظ اقتصادی و نیروی انسانی مشکلی ندارد، بلکه دچار فقر ایده، خلاقیت و نوآوری است.
وی با بیان اینکه اقتصاد متوازن حاصل از برنامه، منجر به عبور از چالش ها می شود، افزود : فقر مهارت در بسیاری از دانشجویان وجود دارد. در واقع گزارش های اقتصاد جهانی بر یادگیری مهارت ها تاکید بسیار می کنند. همچنین بی تفاوتی نسبت به مسائل، بزرگترین تراژدی یک جامعه است.
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به اینکه در کشور افق اقتصادی نداریم، ادامه داد : اقتصاد کشور در حوزه خدمات نامبدل مانند تجارت در بازار دلار و طلا فعالیت می کند. در واقع اقتصاد کله پاچه ای انتظار کسب درآمدهای یک شبه یا یک هفته ای دارد. چنین اقتصادی تولید کننده و صادرات محور نمی شود.
سقایی با اشاره به تفکر نقادانه به عنوان یک مهارت در مجمع جهانی اقتصاد، تصریح کرد : در مسائل علت، چگونگی بحث روش و راهکار های اقتصادی پیشنهادی پرسیده شود.
وی با بیان اینکه زبان مهمترین مهارت برای تمام فعالیت های اقتصادی است، تاکید کرد: اگر کسی زبان دوم بلد نباشد، برای او در زندگی هیچ افقی نخواهد درخشید و نمی تواند در آینده متناسب با شغل و دور نمای کسب و کار خود پژوهش کند. در واقع اگر مهارت زبان را به طور صحیح یاد بگیریم در رقابت بازارهای جهانی بی رقیب خواهیم شد.
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه یادگیری زبان را مهارت حیاتی در نظر بگیرید، افزود: در واقع فرآیند آموزش زبان باید طی شود و اگر طبق برنامه منظم روزانه، زبان بخوانید دیگر نیازی به کلاس ندارید‌. همچنین هر تغییر مثبتی سه مرحله ادراک، تفکر و اجرا دارد و باید به سمت اجرا سوق داده شود و در نهایت یادگیری منجر به تغییر رفتار می شود.
سقایی با اعلام آمار مجمع جهانی اقتصاد، خاطرنشان کرد : 60 درصد مردم جهان بیش از یک زبان، 40 درصد تک زبان، 43 درصد مردم 2 زبان، 13 درصد سه زبان و3 درصد 4 زبان و یک درصد به چند زبان صحبت می کنند.
وی با بیان اینکه تمام مردم باید زبان دوم را به عنوان مهارتی مانند رانندگی یاد بگیرند، تاکید کرد : هر زبان اضافه ای که بلد باشید شما را از سایر مردم جهان متمایز می کند. گوته می گوید" کسی که زبان خارجی بلد نیست هیچ چیز از خودش نمی داند".
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه برای یاد گیری زبان خودتان برای خود سرمایه گذاری کنید، افزود: زبان فرصت حضور در فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در جهان را برای شما فراهم می کند.
سقایی با اشاره به ایجاد پنج فرصت زبان در جهان، ادامه داد: این پنج فرصت شامل، تسهیل مسافرت از نظر جغرافیا، توانایی مشارکت اقتصادی، استفاده از علم و رسانه و گفت و گو به عنوان بزرگترین توانایی است.
وی با اشاره به انگلیسی، زبان مسلط کشورهایG7 با 58 درصد ثروت دنیا، خاطرنشان کرد: زبان انگلیسی در جایگاه اول جدول زبان های موثر و زبان های چینی، فرانسه، اسپانیایی، عربی، روسی و آلمانی در رتبه های بعدی قرار دارند.
انگلیسی، زبان تجارت است
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه زبان جزو ضرورت رقابت پذیری در جهان است، افزود: شاخص زبان، موجب قدرت مالی یک کشور می شود. هشت کشور از 10 کشور بزرگ مالی جهان، به زبان انگلیسی مسلط هستند. جایگاه این زبان به ارتباطات مالی محکم ترکمک می کند.
سقایی با اشاره به ویژگی دیگر زبان ها، ادامه داد : فرانسه، به زبان عشق و اسپانیایی به زبان موسیقی و آلمانی به زبان آهن و فولاد و مهندسی در جهان شهرت دارند. البته انگلیسی تنها زبان علم دنیا نیست، اما این زبان تا سال 2050 همچنان در صدر جدول شاخص ها قرار دارد.
وی اشکالات عمده در یاد نگرفتن زبان را برشمرد و افزود : این مشکلات شامل عدم تسلط کامل به زبان مادری و زبان بیگانه به علت ضعف دامنه لغات، نداشتن مهارت در جمله های شروع کننده و ندانستن تفاوت معنی کلمات در دو زبان است. در واقع تمرین مستمر و روزانه، توجه به تمرینات بعد از کلاس و یافتن بازی های یادگیری لغات نقش موثری در یادگیری زبان دارد.
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان، تصریح کرد: برای مهارت در یک زبان ابتدا باید لغات را و بعد گرامر را یاد گرفت.
سقایی افزود: برای یادگیری لغات از روش های الگو سازی، تصویر سازی، حوزه معنایی، مشتق سازی، مجاورت، در نهایت روش تیک ایت ( 8 بار تکرار یک کلمه) می توان استفاده کرد.
مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان برخی سخنان بزرگان درمورد یادگیری زبان دوم را یادآوری کرد و افزود : مولانا می گوید" محدودیت زبان من، محدودیت جهان من را نشان خواهد داد. زبان متفاوت، دیدگاه جدیدی از زندگی را برای شما ایجاد می کند. یک زبان، یک در را باز می کند اما دانستن زبان های دیگر هر دری را باز می کند. زبان جدید صحبت کنید تا بتوانید جهان جدید را بیابید." اگر یک زبان بدانید، انگار یک بار زندگی کرده اید.
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/74573/اقتصاد-متوازن-حاصل-از-برنامه،-منجر-به-عبور-از-چالش-ها-می-شود
بستن   چاپ