پیام سپاهان
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
درمانهای توان بخشی در سیاست گذاریهای کلان سلامت جای داده شود
سه شنبه 25 دی 1397 - 9:46:57 AM
مهر
پیام سپاهان - اصفهان - معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی گفت: لازم است که درمانهای توان بخشی در سیاستهای کلان سلامت جای داده شود.

ابراهیم صادقی اظهار داشت: درمان‌های توانبخشی به عنوان درمانیهای پیشگیری از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر فرهنگ مراجعه به متخصصان توانبخشی به هنگام مواجه با مشکلات عصبی عضلانی و جسمی حرکتی در بین مردم شکل بگیرد به طور قطع زودتر از دارودرمانی به نتیجه خواهند رسید.
وی با بیان اینکه درمان های توانبخشی کیفیت زندگی را افزایش می دهد، بیان داشت: درمان‌های توانبخشی نیازمند یک محدوده سنی خاص نیست و برای تمامی افراد که دارای مشکلات جسمی،‌گفتاری و حرکتی باشند در هر سنی نیاز است.
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: بسیاری از دردهای فیزیکی که مردم از سر ناآگاهی دارو مصرف می کنند و تنها در حد یک مسکن موقتی خوب می شوند، در صورتی که اگر از درمان‌های توانبخشی استفاده میکردند اگر چه مدت زمان طولانی راباید طی می کردند تا بهبود پیدا کنند اما به طور کامل درمان میشدند.
وی گفت: درصورتی که بیماران در زمان طلایی درمان های توانبخشی دریافت کنند به طور قطع جواب خواهند گرفت.
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: درمان های توانبخشی برای افرادی که مشکلات نورولوژی دارند مثل مشکلات عصبی یا سکته های مغزی، بیماران مبتلا به شکاف لب و کام، اختلالات ارتباطی و گفتاری و اختلالات رشد و تکامل است.
وی بیان داشت: لازم است که در سیاستگذاری های کلان سلامت توجه ویژه ای به متخصصان توانبخشی شود زیرا که به عنوان یکی از روش های پیشگیری بسیار می تواند مثمرثمر باشد.
صادقی افزود: امروز خروجی دانشکده های توانبخشی در سطح کشور بالا بوده است و زمینه اشتغال برای این افراد در رشته های خود بسیار زیاد است و به حدی رسیدیم که دیگر نیاز به ترتبیت دانشجوی جدید نداریم.
وی چشم انداز دانشکده را انجام مداخلات زودهنگام برای انواع بیماران و انجام درمان در زمان طلایی و ایجاد بهبود کیفی زندگی به بیماران اعلام کرد و گفت: محور کارهای تحقیقاتی ما مداخلات زودهنگام در ضایعات مختلف است.
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از وجود 5 گروه آموزشی در دانشکده توانبخشی از جمله ارتوپدی فنی، فیزیو تراپی،‌ کاردرمانی، گفتار درمانی و شنوایی شناسی خبر داد و افزود: در دانشکده توانبخشی سه مرکز تحقیقاتی اختلالات اسکلتی عضلانی، مرکز تحقیقات اختلالات ارتباطی روان و گفتار و مرکز تحقیقات شکاف لب و کام داریم.
وی با بیان اینکه سالانه 20 تا 25 طرح تحقیقاتی و بین 35 تا 40 پایان نامه در این سه مرکز تحقیقاتی تصویب می شود، گفت: حدود 25 تا 30 عدد مقاله در ژورنال های خارجی چاپ و حدود 40 مورد مقاله علمی و پژوهشی فارسی به چاپ می رسد.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/84271/درمانهای-توان-بخشی-در-سیاست-گذاریهای-کلان-سلامت-جای-داده-شود
بستن   چاپ